Articol si in limba: Engleză

Seară de Socializare

Seara de vineri a adus laolaltă numeroşi membrii ai Consiliului Consultativ Economic al Timişoarei, pentru o sesiune de networking într-o atmosfera relaxantă cu băuturi răcoritoare şi mâncăruri rafinate, servite de către un Chef talentat într-un decor aparte – gazduit de Institutul Cultural Francez.

Despre Consiliul Consultativ Economic

CCE şi-a început activitatea la începutul lunii Februarie 2015 şi reprezintă o initiativă ambiţiosă care aduce la aceeaşi masă atât personalităţi publice importante, cât şi actori de success din mediul privat, dezvoltând astfel o legătură între cele două forţe, şi având ca şi scop definirea și susținerea unei viziuni complementare în raport cu cea a administrației publice locale pentru dezvoltarea economică  a municipiului de pe Bega. Organizația ar presupune “dezvoltarea durabilă  și armonioasă a polului de creștere al Timișoarei”.

Astfel că, la Adunarea Generală sunt invitate, alături de presă, peste 40 de instituții reprezentative în domeniul economico-financiar, de la cluburi de afaceri, clustere, agenții de dezvoltare și bănci până la universități și corpuri diplomatice.

Acest tip de organism a funcționat și în trecut, dar reactivarea lui ar presupune o formă reconfigurată. Astfel, consiliul se va axa doar pe teme economice, nu și alte aspecte precum culturalul sau socialul.